Looking For Anything Specific?

Yunanistan'da Yangın - Yunanistan'da büyük yangın - Haberin En Doğru Hali ... - Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 83 kişi hayatını kaybetti.

Yunanistan'da Yangın - Yunanistan'da büyük yangın - Haberin En Doğru Hali ... - Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 83 kişi hayatını kaybetti.. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Dışişleri bakanı çavuşoğlu, yangın söndürme uçakları ve. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını.

Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 79 kişi hayatını kaybetti.

Yunanistan'da darbeciler yangın faciasından kurtarıldı ...
Yunanistan'da darbeciler yangın faciasından kurtarıldı ... from i.pstimaj.com
Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Dışişleri bakanı çavuşoğlu, yangın söndürme uçakları ve. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi.

Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı.

Kamu düzeni ve vatandaşı koruma bakanı nikos kostas, yangınların kasten çıkarılmış olabileceğini söyledi. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 50 kişi hayatını kaybederken, en az 157 kişi de yaralandı. Yunanistan'da bugün ise üç günlük ulusal yas ilanı yapıldı. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yangın gölgelerinde ohal ilan edildi. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda.

Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 79 kişi hayatını kaybetti. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. En az 24 ölü ve. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Yunanistan'da yangın nedeniyle 4 köy boşaltıldı
Yunanistan'da yangın nedeniyle 4 köy boşaltıldı from cdn.iha.com.tr
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Kamu düzeni ve vatandaşı koruma bakanı nikos kostas, yangınların kasten çıkarılmış olabileceğini söyledi. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 50 kişi hayatını kaybederken, en az 157 kişi de yaralandı. En az 24 ölü ve. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'da bugün ise üç günlük ulusal yas ilanı yapıldı.

Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı:

Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'ın birçok bölgesinde son günlerde artan aşırı sıcaklarla bağlantılı olarak çıktığı belirtilen orman yangınları, yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'da bugün ise üç günlük ulusal yas ilanı yapıldı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Dışişleri bakanlığı yunanistan'daki yangın felaketi için yunanistan dışişleri bakanlığı'na resmi yardım teklifi iletti. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı.

Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'ın birçok bölgesinde son günlerde artan aşırı sıcaklarla bağlantılı olarak çıktığı belirtilen orman yangınları, yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi.

Yunanistan'da yangın felaketi! Çok sayıda ölü var...
Yunanistan'da yangın felaketi! Çok sayıda ölü var... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma.

Kamu düzeni ve vatandaşı koruma bakanı nikos kostas, yangınların kasten çıkarılmış olabileceğini söyledi. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. En az 24 ölü ve. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Yangın gölgelerinde ohal ilan edildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor açıklaması yaptı. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile.

Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… yunanistan yangın. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi.

Posting Komentar

0 Komentar